Over VD Feesten’s Breeding Farm

VD Feesten’s Breeding Farm is opgericht in begin jaren 90 en is inmiddels wereldwijd bekend door haar goede kweekresultaten en aanbod van diverse diersoorten.

Door jarenlange ervaring en deskundigheid in combinatie met de noodzakelijke medische begeleiding en het samenstellen van de juiste voeding, heeft VD Feesten’s Breeding Farm succesvol bijgedragen aan het voortbestaan van met uitsterven bedreigde soorten zoals o.a. de Japanse kraanvogel (Grus japonensis) en Zwarthals kraanvogel (Grus nigricollis).

Naast het kweken van o.a. kraanvogels (Gruidae) en flamingo’s (Phoenicopteridae), heeft VD Feesten’s Breeding Farm ook een ruim aanbod in overige vogelsoorten en zoogdieren zoals o.a. humboldt pinguïns (Spheniscus humboldti), diverse soorten ibissen (Threskiornithidae), Bennet wallaby (Macropus rufogriseus) en alpaca’s (Vicugna pacos) welke met de grootste zorg en conform alle wettelijke richtlijnen worden geëxporteerd naar o.a. dierenparken in de hele wereld.

De breeding farm is gelegen op het voormalige buitengoed van pensionaat St. Louis. De farm is inmiddels uitgestrekt over een perceel van ca. 15 hectare en kenmerkt zich door de natuurlijke omgeving, welke uitermate geschikt is voor het welzijn van de dieren.